Skip to content
Menu

Cursus Spaans

Er zijn reguliere cursussen, conversatiecursussen en mogelijkheden tot privéles/bijles.

Op de eerste les ontvangt u een cursusmap, een blocnote en een pen. Er wordt altijd gewerkt in kleine groepjes (maximaal 6 personen), zodat er voor iedere cursist(e) voldoende aandacht is.
Juist die kleinschaligheid en persoonlijke aandacht maken het mogelijk om in korte tijd een hoog niveau te bereiken.

Veel cursisten hebben hun positieve ervaringen over de lessen verwoord.

Spaans cursussen

Reguliere cursussen

Een reguliere cursus bestaat uit 9 lessen van 1,5 uur. Er zijn verschillende niveau’s; van I (beginners) tot en met III (vergevorderden). Deze 3 niveau’s (I, II en III) bevatten elk drie subniveau’s (A, B en C). In elke module (bijv. NIVEL I-A) wordt aandacht besteed aan zowel grammatica als aan spreek-, schrijf- en luistervaardigheid. Het huiswerk zal ongeveer 1 tot 2 uur per week in beslag nemen.

Voor elke module van 9 lessen kan je je opnieuw inschrijven.

NIVEL I

In NIVEL I behandelen we de tegenwoordige tijd (presente), de voltooide tijd (presente perfecto) en een begin aan toekomende tijd (ir + a + heel werkwoord).

Elke les bestaat uit een stukje grammatica en verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan lees-, schrijf- en spreekvaardigheid.

NIVEL II

In NIVEL II behandelen we de twee verleden tijden (pretérito indefinido en imperfecto), alsmede tijden als de o.t.t.t. (futuro), de o.v.t.t. (condicional) en de v.t.t. (pluscuamperfecto).

Elke les bestaat uit een stukje grammatica en verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan lees-, schrijf- en spreekvaardigheid.

NIVEL III

In NIVEL III komt onder andere de gebiedende wijs (imperativo) aan de orde, alsmede de aanvoegende wijs (subjuntivo).