T.E.S.S. Unlimited

Stichting T.E.S.S. Unlimited helpt mensen en kinderen in Guatemala en Nepal.

Door middel van donaties, goederen en vrijwilligers helpen zij verschillende projecten in deze landen. In Nepal ondersteunt T.E.S.S. Unlimited één project, het weeshuis Ramro Sathi te Kathmandu. In dit weeshuis wonen 10 kinderen. Samen met een aantal oud-vrijwilligers zorgen zij ervoor dat het schoolgeld en andere eerste basisbehoeftes betaald worden. Ook zorgt T.E.S.S. Unlimited regelmatig voor vrijwilligers die meehelpen met de verzorging van de kinderen.

Je kunt je als vrijwilliger aanmelden via onderstaande website/mailadres.

In Guatemala hebben zij diverse projecten die ondersteund worden.

Zo zorgt T.E.S.S. Unlimited ervoor dat baby’s met schisis (hazelip) en ondervoede kinderen behandeld kunnen worden in het Hermano Pedro ziekenhuis. Tevens zorgen zij voor kleding en speciale flessen en helpt Tessa, de oprichtster van Stichting T.E.S.S. Unlimited, iedere middag in het ziekenhuis met de verzorging van deze zieke baby’s. Tevens zijn ze in 2009 begonnen met het melkproject. De baby’s die in het Hermano Pedro ziekenhuis liggen, mogen na hun operatie of wanneer ze op gewicht zijn weer naar huis toe. Wanneer de ouders te arm zijn om melk te kopen komen ze in het melkproject van T.E.S.S. Unlimited en krijgen maandelijks melk voor hun kind.

Je kunt voor 15 euro per maand een kind laten opnemen in het melkproject. Voor meer informatie, zie website T.E.S.S. Unlimited.

Ook helpen wij op de publieke basisschool in Santa Catarina.
Op deze school zorgen zij voor vrijwilligers die Engelse les geven, is er een project gestart met het geven van sexuele voorlichting, zorgen zij dat de armste kinderen een warme douche kunnen krijgen op school en gaan ze dit jaar beginnen met een moestuin!!

Por Eso
Stichting T.E.S.S. Unlimited coördineert het daklozen project in Antigua, dat is opgezet door stichting ‘Por Eso’. We lopen 2x per week een ronde van ongeveer 2 uur, waarin ze alle daklozen bezoeken, een praatje maken, kleding en vitaminepillen uitdelen en indien nodig, medicijnen.

Er kan nu een mooie kalender 2010 worden gekocht ad 15 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan de daklozen in Antigua.

Stichting T.E.S.S. Unlimited
Patrijsstraat 99
6971 VA Brummen
Kvk: 1229808
Bank: 61.97.17.688 ABN AMRO te Brummen

website: www.tessunlimited.nl

Voor algemene vragen over de stichting T.E.S.S. Unlimited en / of sponsoring: info@tessunlimited.nl
Voor contact met Tessa: tessa@tessunlimited.nl of via de website: www.tessunlimited.nl

Tessa meldt met grote regelmaat de laatste ontwikkelingen in Guatemala en Nepal. Indien je de nieuwsbrief wilt ontvangen, neem dan contact op via de website van T.E.S.S. Unlimited.

Direct contact opnemen
Contactformulier invullen
Direct mailen
Bel 0570 651 896