Skip to content
Menu

Over de leslocatie

Over de locatie

Ligging
De lessen worden gegeven in de tot leslokaal omgebouwde garage van onze woning aan de Cornelis Lelylaan 2, 7424 CD te Deventer. Dit is de wijk De Vijfhoek. De ingang is dan ook aan de achterzijde/tuinkant. Deze ingang ligt aan de Hendrik Verheesstraat.

Auto

Vanaf A1:

Afslag Deventer-Oost/Schalkhaar. Alsmaar rechtdoor blijven rijden (N348), langs benzinestation Texaco, onder spoor door en dan bij tweede verkeerslicht naar rechts. U bevindt zich nu op de Leonard Springerlaan. Aan de rechterzijde ziet u een appartementencomplex met een kinderdagverblijf (Horsterhoek). Bij de rotonde gaat u direct rechts, dan weer rechts over het bruggetje en dan weer rechts de Hendrik Verheesstraat in. De studio ligt aan de rechterkant, voordat u het pleintje oprijdt.

Vanaf centrum:

U rijdt de Nico Bolkesteinlaan helemaal af, langs het nieuwe ziekenhuis. Vervolgens steekt u de N348 over. U bevindt zich nu op de Leonard Springerlaan. Aan de rechterzijde ziet u een appartementencomplex met een kinderdagverblijf (Horsterhoek). Bij de rotonde gaat u direct rechts, dan weer rechts over het bruggetje en dan weer rechts de Hendrik Verheesstraat in. De studio ligt aan de rechterkant, voordat u het pleintje oprijdt.

Aan de Hendrik Verheesstraat (langs de weg en op het pleintje) liggen veel parkeerplaatsen. Echter, een groot aantal is genummerd en zijn bestemd voor de bewoners van het appartementencomplex Horsterhoek (zie kruisjes op onderstaande plattegrond). Er zijn ook ongenummerde parkeerplaatsen bestemd voor bezoekers. Daar kunt u zonder problemen uw auto parkeren.

Bus

Aan de Leonard Spingerlaan liggen twee bushaltes, op een paar minuten lopen (zie onderstaande plattegrond).
Lijn 5 van Syntus Overijssel stopt hier elk kwartier.

Fiets

Fietsen kunnen worden neergezet op het eigen terrein vlak naast het leslokaal.